Burgemeester Peter Snijders van Zwolle brengt poëtische nieuwjaarsboodschap in video

Algemeen

ZWOLLE - “Ik wens u een fantastisch en bovenal gezond 2021 toe in onze mooie stad Zwolle. Stad van jou, stad van mij”, wenst burgemeester Peter Snijders de inwoners van Zwolle op de avond dat normaal gesproken de nieuwjaarsbijeenkomst zou worden gehouden.

In een korte film brengt hij zijn nieuwjaarsboodschap. ”Met één voet staan we in een nieuw jaar die ik, ondanks alle beperkingen, samen met u wil inluiden. Graag had ik u ontmoet, de hand geschud en nog eenmaal achterom gekeken naar het turbulente jaar 2020 dat veel van ons heeft gevraagd en iedereen geraakt heeft. Om daarna samen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar dat nu aan onze voeten ligt: 2021. Een fijne traditie van samenzijn, het jaarlijkse nieuwjaarsconcert, is helaas niet mogelijk. Samen met Productiehuis De Zwolse Stadsproductie ontdekken en vinden we nieuwe wegen om alsnog met u in contact te zijn.”

In de korte film zijn onder meer met muzikale optredens te zien van onder meer The Hardstyle Pianist, Rico, Esther Groenenberg, Bertolf en Paceshifters.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 8 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren