Afbeelding
Foto: Eigen foto

Storing AUB helpt creatieve makers met nieuwe invalshoeken en uitvalswegen

Cultuur

ZWOLLE – De Zwolse beeldend kunstenaar Stephanie Jansen begint dit voorjaar onder de naam Storing AUB weer nieuwe groepstrajecten. Vanaf maart en april kunnen creatieve makers terecht in groepen van maximaal zeven deelnemers op coronaproof locaties in Zwolle, Arnhem en Utrecht.

De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende onderzoekende cursustrajecten met naar-meer-smakende opdrachten, kennis over hedendaagse kunst en vooral: alle ruimte die nodig is om zichzelf verder te ontwikkelen en te groeien in hun makerschap. Jansen geeft frisse input over actuele kunst en er is inspirerende uitwisseling met andere creatieve makers. “Deelnemers krijgen nieuwe energie om aan de slag te gaan: misschien ben jij ook zo'n maker van kunst die daar in deze periode naar snakt.”

Geschikt

De drie cursustrajecten uit het programma van Storing AUB ‘vrije verkenning’, ‘autobiografische verdieping’ en ‘broedplaats voor eigen trajecten’ zijn afzonderlijk te volgen. Ervaren makers van alle leeftijden en uit alle kunst- en creatieve disciplines zijn welkom. Wie wil overleggen welk traject voor hem of haar het meest geschikt is, of voor andere vragen kan mailen naar info@storingaub.nl of bellen: 06-246 13 047. Storing AUB is ook te vinden op Instagram. Zie ook www.storingaub.nl voor alle details.