Afbeelding
Foto: Eigen foto

Luitenant-generaal Martin Wijnen verzorgt lezing voor ZZUit

Algemeen

ZWOLLE - Commandant der Landstrijdkrachten Martin Wijnen is op 15 januari om 20.15 uur online en gratis te gast bij ZZUit.

“Wijnen vertelt over de wereld van mannen en vrouwen in uniform die zich inzetten voor de veiligheid”, meldt de organisatie. “De veiligheid van u, van Nederland en van de wereld. Dat veiligheid ook in ons eigen land relatief is, ervaren we op dit moment nu de COVID-19 crisis grote gevolgen heeft. In deze tijd staan ook militairen vooraan met artsen en verplegers in de ziekenhuizen, coördineren samen met het Erasmus MC de spreiding van patiënten en zijn daar waar de civiele autoriteiten dat vragen.”

Ontwrichting

Het verhaal van de generaal gaat tevens over buitenlandse gebeurtenissen zoals de Olympische Winterspelen in Rusland (2014) en in Zuid Korea (2018), als ook over de samenleving in verandering. Eveneens vertelt hij over technologische vooruitgang enerzijds en ontwrichting anderzijds.

Vragen

Belangstellenden kunnen deze lezing gratis vanuit huis volgen via streaming, waarbij ze ook vragen kunnen stellen. ZZUit is blij op deze manier weer een cultureel aanbod te kunnen doen en trots de generaal te mogen ontvangen. Zie voor meer informatie en aanmelding www.ZZUit.nl.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13