Afbeelding
Foto: Eigen foto

Zwollenaren stellen zich verkiesbaar voor ledenparlement van vakbond FNV

Algemeen

ZWOLLE - Leden van vakbond FNV kunnen vanaf 4 februari kiezen voor de samenstelling voor de komende vier jaar van het ledenparlement. Zwollenaren Adri Wever en Ria Botter stellen zich daarvoor verkiesbaar.

Het ledenparlement is het hoogste orgaan binnen de vakbond. Het bepaalt de lange-termijn koers van de bond, beslist over voorstellen van het bestuur en controleert het bestuur. Vanuit 26 sectoren zitten vertegenwoordigers in het ledenparlement. Adri en Ria zijn al lang lid en behoren tot de sector Senioren. Beiden zijn ook actief in het Lokale Netwerk IJssellanden. Adri is daar penningmeester en Ria is voorzitter. Daarnaast zijn ze actief in lokale werkgroepen zoals politiek, klimaat en verdere stedelijke werkgroepen.

Informatie

Adri is een oude bekende uit de Zwolse politiek en Ria was jarenlang werkzaam in het welzijnswerk en de gezondheidszorg. FNV-leden die meer willen weten over de verkiezingen kunnen voor meer informatie terecht op de site fnv.nl/ledenparlement. Daarop staat ook meer informatie over Adri en Ria.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37