Afbeelding
Foto: Eigen foto

Sepp Ankoné zoekt mannelijke proefcliënt

Algemeen

ZWOLLE - Sepp Ankoné zoekt in Zwolle en omgeving een proefcliënt voor een traject van tien sessies. De sessies zijn kosteloos.

Ankoné zit in het therapeutische jaar van de beroepsopleiding Transpersoonlijke Psychotherapie aan de Psychosynthese-academie in Amersfoort. De proefcliënt moet bereid zijn om samen te kijken en te werken aan een persoonlijk thema als persoonlijke groei, spiritualiteit, bewustwording en ontwikkeling. Ankoné komt graag in contact met wie dat wil en daarvoor ruimte en tijd wil vrijmaken. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-139 25 688 of per e-mail seppankone@hotmail.com.

Informatie

“Psychosynthese is een veelzijdige benadering van de mens waarbij methoden worden gebruikt die zijn ontleend aan zowel Oosterse als Westerse stromingen”, legt hij uit. “De persoonlijke ervaring van de cliënt blijft in de begeleiding het leidende principe. Geïnteresseerden over Psychsynthese adviseer ik voor meer informatie een kijkje te nemen op de website van de opleiding: www.broedplaats.academy.”

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden