Afbeelding
Aangeleverd

Van Boven Wensen & uitvaart is gespecialiseerd in goedkope- en voordelige uitvaarten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Uitvaartonderneming Van Boven Wensen & uitvaart, gespecialiseerd in goedkope en budgetuitvaarten, verzorgt door heel Nederland waardige en respectvolle crematies en begrafenissen. Het team wil voor nabestaanden vooral een warme uitvaartonderneming zijn die voor elk persoon een betaalbare en toch unieke uitvaart verzorgt.

Van Boven Wensen & uitvaart is er voor iedereen, voor het team is iedereen bijzonder ongeacht geloof of achtergrond. Het maakt niet uit waar men is verzekerd of hoeveel geld men te besteden heeft. Het doel van Van Boven Wensen & uitvaart is een uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Elk pakket is aan te passen naar eigen, persoonlijke wensen. Omdat het team van Van Boven Wensen & uitvaart het belangrijk vindt dat men precies weet wat de kosten zullen zijn, is het heel duidelijk en open over haar prijzen en zijn haar pakketten altijd aan te passen. Deze staan op de website(s) www.vanbovenwenu.nl en www.vanbovenuitvaart.nl

De uitvaartleiders van Van Boven Wensen & uitvaart nemen al het mogelijke uit handen, zodat nabestaanden zich volledig kunnen richten op het naderende afscheid. Normaal biedt de uitvaartonderneming al uitvaartpakketten aan variërend van 1.495 euro voor een stille crematie (zonder dat er nabestaanden aanwezig zijn) tot aan het meest uitgebreide pakket van 5.950 euro waarbij men kan denken aan een geheel verzorgde plechtigheid en condoleance in het crematorium. 

Voor de regio Zwolle en omstreken (tot aan maximaal 25 kilometer) biedt Van Boven Wensen & uitvaart de mogelijkheid om voor een gereduceerde prijs van 1.150 euro in haar familiekamer op locatie in Zwolle een klein afscheid te houden voor maximaal tien personen. De crematie vindt daarna plaats in een door de uitvaartondernemer gekozen crematorium. 

Speciaal voor collega uitvaartondernemers in de regio Zwolle heeft Van Boven Wensen & uitvaart de mogelijkheid voor een opbaar- familiekamer met technische koeling. Ideaal voor uitvaartondernemers die altijd op zoek zijn in de regio Zwolle naar een geschikte familie- of rouwkamer. Van Boven Wensen & uitvaart hanteert geen sleutelbeleid, maar is persoonlijk aanwezig. 

Verder kan Van Boven Wensen & uitvaart ook van dienst zijn met dienstverlening als het gaat om het verzorgen van een overledene, overbrengingen van- en naar een mortuarium of opbaaradres, het leveren van een kist en assisteren op de dag van de uitvaart. 

Van Boven Wensen & uitvaart 

(085) 071 63 02

06-82 280 113,  06-136 76 763, 06-136 55 513

www.vanbovenwenu.nl of www.vanbovenuitvaart.nl

administratie@vanbovenwenu.nl