Afbeelding
MAARTEN FEENSTRA

Wil jij de volgende generatie klaarstomen voor de toekomst?

Partnerbijdrages

Ben jij enthousiast over je vak en wil jij je kennis en kunde graag delen met de volgende generaties? Dan ben jij de educatief professional die hard nodig is in het beroepsonderwijs!

In de tweejarige deeltijd Associate degree Educatief Professional Beroepsonderwijs vol theoretische en praktische kennis ontdek jij hoe je motiverend onderwijs kunt verzorgen in het voortgezet onderwijs, mbo, in instellingen of bij bedrijfsopleidingen. In het eerste jaar besteden we met name aandacht aan het leren lesgeven en aan omgaan met leerlingen of studenten. In het tweede en tevens laatste jaar ga jij je onder andere verder verdiepen in coachings- en begeleidingstechnieken. Ook maak je een keuze uit een vakspecifieke leerlijn. Je kunt kiezen uit economie, technisch beroepsonderwijs, gezondheidszorg en welzijn én dienstverlening en producten. Je kunt een interessante mix van vakken samenstellen, of je juist focussen op één vakgebied. Dat laatste is vooral interessant als je na deze tweejarige opleiding wilt doorstuderen aan een bacheloropleiding.

Als jij overtuigend laat zien hoe jij handelt als educatief professional beroepsonderwijs, kun je afstuderen! Bij de afronding ontvang je een Associate degree getuigschrift, waarmee je als instructeur mag werken in het mbo en voortgezet onderwijs.

Is dit iets voor jou? Ga via de QR-code naar de opleidingspagina voor meer informatie, of tune in tijdens een van onze online open dagen. De eerstvolgende vindt plaats in de week van 25 t/m 29 januari. Komt dat niet uit? Ook in maart en eind mei verzorgen we nog online voorlichtingen. Heb je eerder vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Afbeelding
Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37