Afbeelding
Foto: Eigen foto

Familie en vrienden zetten inzamelingsactie op voor schoenmaker Eddie uit Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Familie en vrienden van de Zwolse schoenmaker Eddie Mollenaar uit de Broerenstraat zijn een inzamelingsactie voor hem begonnen. Hij moet aan zijn knie worden geopereerd, maar kan zonder financiële steun zijn bedrijf niet zolang dichtdoen.

“Eddie is er altijd voor iedereen, een echte helper pur sang, maar nu is hij aan de beurt. Dit verdienen hij en zijn vrouw Wilma”, aldus de initiatiefnemers. “Hulp is nu echt nodig voor hem. Eddie is namelijk een heel sportieve en energieke man. Dit is de laatste jaren helaas minder geworden. Al jaren kampt hij met knieklachten, flinke knieklachten. Hij klaagt amper, maar we zien dat hij veel pijn heeft en hiervan veel hinder ondervindt. Een knieoperatie is de oplossing. Eigenlijk is het dé tijd voor hem om zich te laten opereren. Het is nu of nooit. Dus lieve mensen, laten we deze geweldige vent, de beste schoenmaker van Zwolle en omstreken, nú helpen.”

Overleven

“Ik kan me niet laten opereren, ik kan de zaak niet dichtgooien zo lang”, vindt Eddie. Aangezien hij ondernemer is en maanden uit de running zal zijn gedurende de operatietijd en nadien in zijn herstel, is het voor hem financieel niet haalbaar om dit zonder steun van familie, vrienden en klanten te bewerkstelligen. “We willen geld inzamelen, zodat hij in deze lastige tijd met zijn schoenmakerij kan doorgaan, kan overleven, zodat zijn vaste lasten doorbetaald kunnen worden”, vinden de initiatiefnemers. “Zo kan hij privé weer leven en herstellen zonder al te veel stress en spanning. We hopen dat hij zich deze zomer kan laten opereren, zodat hij na de coronatijd weer zijn fantastische ambacht zonder pijn kan uitvoeren en weer heerlijke kilometers kan fietsen met zijn vrouw, kinderen en kleinkind.”

Eddie en zijn bedrijf steunen, kan door een bijdrage te leveren met een bedrag naar keuze. Klik daarvoor op deze link: https://www.geef.nl/nl/actie/steun-schoenmaker-eddie-naar-een-fit-en-vitaal-leven/donateurs?fbclid=IwAR3NYLX0IiLU22oi7bnfSFlyBv423OWh2rVNlK4w8OiBuAva02U25TqtcSw