Zomer 2020
Zomer 2020 Willy van der Beek

Genieten van echte kunst bij Palet

Ingezonden Ingezonden

Door de corona lockdown hebben veel mensen tijd over, en krijgen daardoor meer oog voor dingen die ze echt mooi vinden. Dus gaan ze misschien eindelijk eens zoeken naar een stukje kunst dat meer aanspreekt dan de gewone dingen die je gemakkelijk via het internet koopt. Veel mensen, ook jongere, hebben dat de afgelopen tijd gedaan en zijn via internet op bezoek gegaan bij kunstmusea en galeries, met een zogeheten virtuele tour.

Palet fleurt op

Ook de Zwolse kunstenaarsvereniging Palet heeft de handschoen opgepakt, en geeft de kunstliefhebber vanaf nu de gelegenheid om een voortdurend wisselende expositie te kunnen bekijken via de sociale media Facebook en Instagram.

Palet, dat het afgelopen jaar een aantal exposities moest afgelasten, heeft veel werk van haar leden om die reden nooit kunnen laten zien. Nu worden die werken tentoongesteld, van 14 maart tot 15 mei 2021. Om de drie of vier dagen wordt er een nieuw kunstwerk getoond. Alleen het bekijken is al genieten. En misschien ziet er iets voor jou bij. Misschien een reden om contact te zoeken met de kunstenaar (via de link) en het onderwerp van je keuze in het echt te gaan zien. En misschien ook te verwerven. Juist in deze tijd is dat vanzelfsprekender, nu de mensen minder kunnen besteden aan reizen en uitgaan. Een kunstwerk kan iets bieden dat blijvend is, en misschien kunnen de kunstenaars van Palet daarbij een rol spelen.

Nadere info:

https://www.instagram.com/paletzwolle

https://www.facebook.com/paletzwolle

website: https://www.paletzwolle.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden