Afbeelding
Foto: Gemeente Zwolle

Bewoners Westenholte en Spoolde kunnen online met de gemeente in gesprek

Algemeen

ZWOLLE - De gemeente Zwolle heeft een aantal online bewonersbijeenkomsten over de uitkomsten van het Buurt-voor-Buurt Onderzoek 2020 georganiseerd. De bijeenkomsten voor bewoners van de wijken Westenholte en Spoolde is op 7 april.

Met het tweejaarlijkse Buurt-voor-Buurt Onderzoek vraagt de gemeente Zwolle bewoners naar hun mening over hun buurt met onderwerpen zoals leefbaarheid, onderlinge contacten, veiligheid en de kwaliteit van de buitenruimte.

Vragen

In een online bewonersbijeenkomst over de resultaten van dit onderzoek komen vragen aan de orde als: Herkent u de uitkomsten? Wat heeft u de afgelopen jaren meegemaakt in uw buurt? Wat maakt het wonen in deze wijk leuk? Wat zou eventueel beter kunnen? Heeft u ideeën of plannen voor de wijk? Wijkbewoners delen hun ervaringen en geven hun voorkeuren en prioriteiten aan voor verbeteringen.

Aanmelden

Wijkbewoners van Westenholte en Spoolde gaan op woensdagavond 7 april om 19.30 uur in gesprek met wijkwethouder Monique Schuttenbeld, wijkmanager René Stuij, wijkpartners zoals Travers Welzijn en WijZ, en met elkaar. Driehonderd wijkbewoners zijn daarvoor persoonlijk uitgenodigd. Bewoners die geen uitnodiging voor deze online bewonersbijeenkomst hebben gekregen maar wel willen meepraten, kunnen zich aanmelden voor 31 maart per mail naar wijkservicepuntwest@zwolle.nl.

Zie voor meer informatie over het Buurt-voor-Buurt Onderzoek 2020 www.zwolle.nl/BvB2020