Afbeelding
Foto: Eigen foto

TeamMelle loopt de Homerun voor het Ronald McDonaldhuis Utrecht

Algemeen

ZWOLLE - Bastiaan en Hilde Lips nemen op 26 en 27 juni deel aan de Homerun ten bate van Ronald McDonaldHuis Utrecht. Ze willen wat terugdoen voor de goede opvang die ze al jaren in het Huis krijgen. Wie dat wil, kan ze steunen door een donatie doen.

Hun meervoudig gehandicapte zoon Melle (7) moet vaak voor behandeling naar het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis (WKZ). “Al bijna zijn hele leven komen wij in het WKZ met Melle”, schrijven zijn ouders. “Daardoor is het Ronald McDonaldHuis (RMD) Utrecht ons tweede thuis geworden. En dat zal nog wel even zo blijven. We hebben er heel bijzondere periodes van ons leven beleefd en kunnen volhouden mede dankzij RMD Utrecht. We gunnen dit iedereen en willen daarom voor RMD Utrecht hardlopen. Zelf hopen we nog lang gebruik te mogen maken van het RMD Utrecht.”

Kwetsbaar

Het gezin woont in Breecamp, Stadshagen in een aangepaste woning met alle voorzieningen voor Melle. De gezondheid van hun zoon is kwetsbaar. “Een simpele verkoudheid kan al twee weken ziekenhuis betekenen”, vertelt Bastiaan. “In die perioden overnachten we vaak in RonaldMcDonaldHuis Utrecht. Zo kunnen we dichtbij hem zijn.”

Doneren

Met TeamMelle willen Bastiaan en Hilde wat terugdoen voor het RMD Utrecht. Met hun deelname aan de Homerun gaan ze met z’n tienen 240 kilometer hardlopen in 24 uur in estafettevorm. Bastiaan gaat hardlopen en Hilde is begeleider van het team en regelt de sponsorzaken. Het geld dat de deelnemers inzamelen, gaat naar het RMD-huis in Utrecht. Wie TeamMelle wil steunen, kan doneren via de website: https://home-run.nl/teams/team-melle.