Afbeelding
Foto: Eigen foto

BrouwersHRM en Divitaal bundelen krachten

Partnerbijdrages

Brouwers accountants @adviseurs zijn vanaf deze maand een nauw partnerschap met Divitaal aangegaan. “Hierdoor kunnen wij onze cliënten en haar medewerker(s) nog breder van dienst zijn”, meldt Brouwers.

De missie van Divitaal/Nico Rienks is: ‘Nooit meer een medewerker laten uitvallen door een reden die voorkomen had kunnen worden’. Brouwers: “Door deze verregaande samenwerking kunnen wij u nog beter binnen de gehele HR-cyclus ondersteunen. Van salarisadministratie tot en met werving & selectie en van uitstroom tot en met verzuimbegeleiding. Van arbeidsovereenkomst tot en met leven lang leren.”

Waar de meeste verzuimbegeleiding pas begint op het moment dat een medewerker uitvalt, is dat binnen BrouwersVitaal anders. “Wij zijn de full-service dienstverlener voor werkgevers die fittere en beter presterende medewerkers willen. Samen bieden wij uw medewerkers de beste coaches en een digitaal vitaliteitsprogramma zonder grenzen, organiseren alles rondom de Arbowet zoals PMO en vertrouwenspersoon, ondersteund door een state-of-the-art verzuimmanagementsysteem en regelen alles via één loket.”

Door het werken vanuit deze één loketgedachte gaat Brouwers haar product (online) salarisadministratie uitbreiden met een directe koppeling naar een eigen vitaliteitsplatform voor medewerkers en al de wettelijke Arbo verplichtingen voor hun werkgever. “Met trots kunnen wij u meedelen dat wij de eerste partij zijn waarbij de werknemer een eigen regie op zijn eigen inzetbaarheid krijgt en waar de werkgever (in samenwerking met de OR) een geheel eigen providerboog kan inrichten. Van vertrouwenspersoon tot en met een slaapcoach. Van een werkplekcheck tot en met salaris, van het online indienen van zijn declaratie tot en met …..”

Geïnteresseerd of gewoon erg nieuwsgierig? Brouwers deelt graag de al gerealiseerde successen en spreekt graag de mogelijkheden en winstpunten door.

www.brouwers.nl