Afbeelding
Foto: Eigen foto

Gait Rigter vergroot de mobiliteit met driewielfietsen

Partnerbijdrages

In de showroom van Gait Rigter de fietsspecialist prijkt sinds enige tijd de driewielfiets Cortes van producent Huka uit Oldenzaal. “Wie interesse heeft, kan komen proefrijden en testen”, zegt Adri Jan Rigter uitnodigend.

Mensen zijn nog wel eens wat huiverig voor een driewielfiets, is zijn ervaring. “Vaak wordt die nog gezien als ‘invalidenfiets’, maar dat is het al lang niet meer. Deze elektrisch aangedreven driewielers zijn ideaal voor mensen die bijvoorbeeld problemen met hun evenwicht hebben, reuma of misschien knieproblemen waardoor ze moeilijk met een fiets kunnen staan. Met de driewieler worden ze geholpen, blijven ze in beweging en komen ze gewoon lekker buiten. Het is een prachtig alternatief voor mensen voor wie een scootmobiel nog niet nodig is.”

Bij de fietsspecialist is te merken dat mensen steeds op zoek zijn naar meer mobiliteit. De jarenlange ervaring van Gait Rigter sluit dan ook goed aan bij leverancier Huka die ook al veertig jaar bestaat en constant bezig is met haar productontwikkeling. Het model Cortes dat nu ook in Zwolle staat, kan bij de winkel worden getest en in overleg wordt die eventueel aan huis geleverd voor een proefrit. Wie interesse heeft voor andere modellen van Huka kan via Gait Rigter de fietsspecialist vragen of de leverancier aan huis komt met een paar modellen.

De moderne driewielfiets wordt aangedreven met een elektrische middenmotor en is voorzien van bagageruimte voor een kratje waarin spullen eenvoudig kunnen worden meegenomen.

Gait Rigter de fietsspecialist

Rembrandtlaan 70

8021 DJ Zwolle

(038) 453 15 27

www.gaitrigter.nl