Afbeelding
Foto: Eigen foto

Zwolle heeft er een superdeluxe fietsenwinkel bij

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In Zwolle is een voormalige speelgoedwinkel aan de Vechtstraat compleet verbouwd en gerestyled in de sferen van Trek. In de winkel vindt de consument een breed assortiment Trek-fietsen: van racefietsen, mountainbikes en toerfietsen tot elektrische fietsen in diverse prijssegmenten.

De winkel in Zwolle is na Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Nijmegen de vijfde winkel die Trek in Nederland in eigen beheer heeft. In de winkel kunnen klanten terecht voor een breed assortiment Trek-fietsen. Met name op het gebied van elektrische fietsen staan veel modellen klaar om getest te worden. Naast het merk Trek verkoopt de winkel in Zwolle een uitgebreide collectie fietskleding en fietsaccessoires van Bontrager en de merken Enervit sportvoeding, Oakley en Garmin.

In de winkels staat het goed gespecialiseerde personeel voor hun klanten klaar. Waar ze ook naar op zoek zijn, ze kunnen rekenen op deskundig advies, afgestemd op ieders persoonlijke situatie. Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. Ook is het mogelijk om in de winkel een racefiets of mountainbike naar wens samen te stellen. Een specialist neemt de klant mee door het uitgebreide personalisatieprogramma en adviseert hem of haar over afmontage, specifieke onderdelen, de juiste maatvoering en natuurlijk de speciale Project One lakkleuren voor de persoonlijke fiets.

Trek Certified Service staat voor een hoog service niveau. In de volledig nieuw ingerichte werkplaats krijgen klanten zeker het gevoel krijgen dat hun fiets voor onderhoud en reparatie op de juiste plek is.

Trek Bicycle Zwolle
Vechtstraat 4-6

8021 AX Zwolle

(038) 303 00 09

www.trekbikes.com

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37