Afbeelding
Foto: Eigen foto

Stichting de Groeten uit Zwolle presenteert de Zwolse Ladderzit

Rondje Swolle

ZWOLLE - Speciaal voor de heropening van de terrassen creëert Stichting de Groeten uit Zwolle de Ladderzit. Dat is een extra hoge stoel waarmee de stichting op ludieke wijze een ‘UPgrade’ geeft aan de opening van de terrassen in Hanzestad Zwolle.


De eerste twee ‘anderhalve meter stoelen’ worden op 28 april gelanceerd en in gebruik genomen op het terras van café het Beugeltje. De stoelen gaan het zonnige terras aan de stadsgracht tot en met aanstaande zaterdag het hoognodige extra vertier bezorgen, verwachten de initiatiefnemers. Na het Beugeltje doen de stoelen, aangevuld door nog eens vier stuks, een rondreis door de binnenstad. Horeca ondernemers kunnen zich aanmelden voor gebruik van de stoelen. De stoelen zijn de komende weken in ieder geval al te vinden op de terrassen van Cafe Koos, de Hetebrij, Bloopers, Bokkers Te Buiten, Hap en Tap kamer, de Gezelligheid, ‘t Kroegje, het Wijnhuis, D’ Andrea’s en Het Vliegende Paard.

Hoogtepuntje
Stichting de Groeten uit Zwolle stelt de stoelen beschikbaar aan ondernemers die zijn aangesloten bij Gastvrij Zwolle. Hiermee hoopt de stichting een extra hoogtepunt toe te voegen aan het bezoek van de Zwolse terrassen. Eerder kwam de stichting met de projecten Boek van de Koning, Op de foto met? en afgelopen jaar lanceerde zij het poëzie project Weerspiegelen.