Overhandiging 1572 pakken D.E. koffie door Geert Ensing van de Lionsclub Zwollerkerspel aan mevrouw Jelle van Pelt van de Voedselbank
Overhandiging 1572 pakken D.E. koffie door Geert Ensing van de Lionsclub Zwollerkerspel aan mevrouw Jelle van Pelt van de Voedselbank

Douwe Egberts-zegelactie voor Voedselbank Zwolle

Ingezonden Ingezonden

In december 2020 heeft de Lionsclub Zwollerkerspel een inzamelingsactie van Douwe Egberts Waardepunten georganiseerd. Punten die misschien al jaren in verschillende keukenladen lagen te wachten, konden eind vorig jaar bij Jumbo Veemarkt, Jumbo Assendorp, Jumbo Stadshagen, Jumbo Sellekamp, Albert Heijn Stadshagen, Albert Heijn Forelkolk, Albert Heijn Diezerpoort, Albert Heijn Dobbe en Albert Heijn Zuid worden ingeleverd.

In totaal zijn er 757.034 punten ingezameld, een prachtig resultaat dankzij de inwoners van Zwolle en de winkeliers die hun winkel open hebben gesteld voor de inzameling. Met een extra gift van Douwe Egberts konden voor de Voedselbank Zwolle 1572 pakken koffie worden opgehaald. Op bijgaande foto worden de pakken koffie officieel door Geert Ensing van Lionsclub Zwollerkerspel overhandigd aan mevrouw Jelly van Pelt, voedselverwerver van de Voedselbank.

Ruim 300 huishoudens ontvangen van de Voedselbank een voedselpakket. Zij treffen de komende maanden dus een aantal keren een pak koffie in hun pakket aan.

Het succes van de actie leidt er natuurlijk toe dat ook eind van dit jaar weer een inzameling plaatsvindt.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden