Afbeelding
Foto: Eigen foto

Pieter Wieten houdt 10 Dolle Dames(schoenen)dagen

Partnerbijdrages

Dames die dit voorjaar nog een mooi paar schoenen willen scoren, moeten écht naar Wieten Schoencomfort dat van 20 mei tot en met zaterdag 29 mei de 10 Dolle Dames(schoenen) dagen houdt.

Eigenaar Pieter Wieten wil graag weer ruimte in zijn magazijn voor de nieuwe collecties die eraan zitten te komen. Daarom biedt hij een belangrijk deel van zijn voorraad deze tien dagen tegen gevarieerde, interessante en aantrekkelijke kortingen aan. De dames hebben ruime keuze uit onder meer sneakers, instappers, booties, bandschoenen, sandalen en muilen. Zoals klanten van Wieten Schoencomfort weten, hebben de medewerkers van de schoenenzaak veel aandacht voor de goede pasvorm en bestaat het assortiment uit louter goede merkschoenen. De 10-daagse is derhalve het ultieme moment om ook nog een mooi voordeeltje te halen.

De schoenenzaak is tijdelijk gevestigd aan het Klein Grachtje 8 in de overdekte winkelpassage Diezerpoort. Het onlangs gesloopte winkelpand aan de Diezerkade, even verderop, wordt ondertussen in rap tempo weer opgebouwd. Wieten heeft daarbij gekozen voor een unieke bouwmethode. “Het heet CLT-bouw en bestaat uit vijf lagen kruislings hout. Het is een compleet nieuwe manier van bouwen. De constructie is wel wat duurder maar ook licht van gewicht. Zes vrachtwagens uit Letland hebben de materialen gebracht en het pand in negen dagen weer opgebouwd. De geplaatste wanden zijn ook direct de wanden in de nieuwe winkel. Uiteindelijk staat er een gloednieuw pand met appartementen erboven. We hopen het in het najaar te kunnen openen op ons vertrouwde adres.”

Wieten Schoencomfort

(tijdelijk adres)

Klein Grachtje 8

8021 JC Zwolle

(038) 453 51 72

www.wietenschoencomfort.nl

Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 5 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden