Sportpark de Vegtlust van voetbalvereniging Berkum.
Sportpark de Vegtlust van voetbalvereniging Berkum. Foto: Pedro Sluiter

Nieuwe hoofdsponsor voor Berkum

Sport

AMATEURVOETBAL

Breman Installatiegroep is de komende drie jaren hoofdsponsor van vv Berkum. Directeur Gerwin Bos tekende de sponsorovereenkomst in de businessclub van de Zwolse hoofdklasser.

“Dit is goed voor de positionering van ons bedrijf, maar we willen ook graag ons steentje bijdragen aan de leefbaarheid en het verenigingsleven in de wijk Berkum”, aldus Bos. Voorzitter Jan Teun Fuller van VV Berkum zegt het fantastisch te vinden dat zijn vereniging de samenwerking aangaat met Breman. “We zijn een dorpsclub die groot is gegroeid en dat combineert heel goed met Breman, dat innovatief is en een landelijke uitstraling heeft, maar ook nog steeds met een dorpse oorsprong.”

Breman, ook al jaren hoofdsponsor van collega-hoofdklasser SC Genemuiden, is zeker geen onbekende in de Zwolse wijk Berkum. Het van oorsprong Genemuider bedrijf is actief bij het project ‘Berkum Energieneutraal’. Bovendien bevindt het opleidingsinstituut, de Breman Academy, zich vlakbij sportpark De Vegtlust. 

Breman neemt als hoofdsponsor van de Zwolse club het stokje over van Snijder Filtertechniek, dat overigens wél een zeer gewaardeerde topsponsor blijft en daarbij gezelschap krijgt van Garage Jansen, de ‘buurman’ van vv Berkum. 

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren