Beens Groep werkzaamheden aanbrengen damwand in het kanaal van beek en donk.
Beens Groep werkzaamheden aanbrengen damwand in het kanaal van beek en donk. Joost Duppen

(Water)bouw aan jouw carrière tijdens de Open Banendag van Beens Groep

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van zelf op een kraan draaien tot eigenhandig constructielassen. En van CAD-tekeningen maken tot kostprijzen berekenen. Zowel doeners als denkers kunnen op zaterdag 26 juni tussen 10.00 en 15.00 uur hun hart ophalen tijdens de Open Banendag bij Beens Groep. Het familiebedrijf uit Genemuiden zet de poort open voor iedereen die wil zien, horen en ervaren hoe het is om te werken bij een vakkundig waterbouwbedrijf. 

Zelf alle werkzaamheden ervaren

‘(Water)bouw aan jouw carrière’ is het centrale thema van de Open Banendag. Zowel ervaren vakmannen, jongeren die nog een richting moeten kiezen als mensen die een carrièreswitch overwegen, kunnen in een informele sfeer ontdekken of de uitdaging die zij zoeken bij Beens Groep ligt. Medewerkers die al jarenlang hun vakmanschap tonen op de grens van land en water vertellen alles over hun bedrijf, werk en de openstaande vacatures.

Coronaproof eenrichtingsverkeer

De dag is erop gericht om bezoekers de werkzaamheden van Beens Groep te laten ervaren. Doeners mogen bijvoorbeeld onder begeleiding een kade bouwen, kraan bedienen of in de constructiehal een lastoorts ter hand te nemen. Denkers worden o.a. uitgedaagd een CAD-tekening of kostprijsberekening te maken. Alle activiteiten van Beens Groep komen via een coronaproof eenrichtingsroute door kantoor, werkplaats en terrein voorbij.

Volop vragen stellen

Onderweg is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van het waterbouwbedrijf. Misschien wel toekomstige collega’s, want Beens Groep is op zoek naar versterking en biedt vacatures voor zowel bouwplaats als kantoor. Daarbij gaat het om functies als heier, lasser, grondwerker en machinist, maar ook om rollen als calculator, projectcoördinator en werkvoorbereider.

Meer weten?

Binnen Beens Groep is er voor vakmannen in spé en carrièreswitchers veel aandacht voor opleiding, training en bijscholing. Ook goede primaire en secundaire voorwaarden zijn onderdeel van de arbeidsvoorwaarden, wat het familiebedrijf eveneens interessant maakt voor ervaren vakmannen die een nieuwe werkomgeving ambiëren. Interesse gewekt? Ga dan naar de website Beensgroep.nl/openbanendag voor alle info over de vrije inloopdag.

Over Beens Groep

Meewerken aan betere vaarwegen en mens en achterland beschermen tegen het water; dat is wat Beens Groep al 60 jaar drijft. Omdat het familiebedrijf daar alle expertise en materieel voor in huis heeft, kan het oplossingen voor waterbouwkundige constructies en baggerwerken ontwikkelen, organiseren en realiseren. Zo draagt de waterbouwspecialist bij aan het veilig, leefbaar en bereikbaar houden van Nederland.


Bijschrift - Afdeling projectcoördinatie

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden