Crowd camping
Crowd camping Crowdmedia

Werkfestival de Crowdcamping is begonnen!

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Zwolle, 22 juni 2021 - Het is eindelijk zover, de start van de Crowdcamping is een feit. Eergisteren verzamelden de Crowders zich op Buitenplaats de Luwte in Zwolle. Daar was de harde kern al om half acht ‘s ochtends met kleine oogjes begonnen aan de opbouw van het terrein. De hele week slaapt, kookt, eet, drinkt, doucht, werkt én feest het personeel van Crowdmedia samen. En klanten? Die zijn van harte welkom.

Werkfestival.

De Crowdcamping is een werkfestival, dus van maandag tot en met vrijdag wordt er gewoon gewerkt. Dat kan lekker warm en droog in de vergaderzaal op het terrein. Maar buiten werktijd is er van alles mogelijk. Mediteren, persoonlijke ontwikkeling, sporten, zwemmen in de Vecht, een spelletje doen, meezingen met hits uit de zeroes of gezellig bij het kampvuur zitten, er is aan alles en iedereen gedacht.

Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “Wij zijn erg blij en trots dat we dit kunnen doen. Het is een heuse workation geworden in een festivalsfeer. Overdag werken we hard aan onze dagelijkse taken in een hele verfrissende setting. En we hebben de eerste hoosbuien overleefd, dus dat belooft veel goeds voor de rest van de week.”

Match made op de camping.

Een ding is zeker: de Crowders leren elkaar op de Crowdcamping goed kennen. Maar ze staan óók open voor nieuwe contacten. Daarom kan iedereen die geïnteresseerd is op woensdag 23 juni komen daten met de Crowd voor een (open) sollicitatie of een vrijblijvende kennismaking. Carlijn Knobben (People & Culture Partner bij Crowdmedia): “We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten; voor nu én de toekomst. We groeien namelijk erg hard. De Crowdcamping is de perfecte locatie voor een ontspannen eerste ontmoeting. We hebben veel leuke reacties ontvangen en ik kijk ernaar uit om kennis te maken met deze mensen en ze te laten zien dat Crowdmedia niet alleen online, maar ook in het echt een tof bedrijf is!”

Op de hoogte blijven? Volg Crowdmedia op Instagram, TikTok, Facebook of LinkedIn.