Oranje Zwart-voorzitter Kasper Herrewijn en Hans Roman van het Landstede Sportcentrum.
Oranje Zwart-voorzitter Kasper Herrewijn en Hans Roman van het Landstede Sportcentrum. Foto: Oranje Zwart

Oranje Zwart blijft nog vijf jaren in de ZBC-Hal

Sport

KORFBAL

Al meer dan tien jaren maakt Oranje Zwart tijdens het indoorseizoen gebruik van de accommodatie van de Zwolsche Badmintonclub (ZBC-Hal) en dat blijft de Zwolse korfbalclub ook de komende vijf jaren doen.

De ZBC-Hal is net als het Landstede Sportcentrum onderdeel van Landstede Groep. Een samenwerking die beide partijen goed bevalt. “Als onderdeel van deze overeenkomst wordt daarnaast ook de goede samenwerking met Lunchcafé de Vrolijkheid gecontinueerd”, zegt Kasper Herrewijn, voorzitter van Oranje Zwart.

Onlangs overhandigde Hans Roman, operationeel manager van het Landstede Sportcentrum en ook verantwoordelijk voor de zaalplanning van de ZBC-Hal, de nieuwe overeenkomst aan Herrewijn. Bij deze gelegenheid werden ook de nieuwe wanddoeken onthuld, die de ZBC-Hal nog meer een Oranje Zwart-uitstraling geven.

Oranje Zwart, dat een thuishonk heeft op sportpark Marslanden, is niet de enige gebruiker van de ZBC-Hal. De Zwolsche Badminton Club, VC Zwolle, het Centre for Sports & Education (CSE) en Landstede Sport & Bewegen maken ook veel gebruik van de hal op het Hogeland. Naast de ZBC-Hal aan de zelfbenoemde sportboulevard van Zwolle liggen zwembad De Vrolijkheid en het Landstede Sportcentrum.

De nieuwe wanddoeken geven de ZBC-Hal meer een Oranje Zwart-uitstraling.