Afbeelding
Foto: Eigen foto

HomeRide team Salverda levert bijna 17.000 euro op

Algemeen

ZWOLLE - Team Sal­ver­da heeft af­ge­lo­pen week­end 24 uur lang gefiets­t ten bate van het Ro­nald Mc Do­nald Huis in Zwol­le. De to­ta­le op­brengst was bij­na 17.000 euro.

Zelfs tij­dens de tocht werd er nog ge­do­neerd, melden de sportievelingen. Het team is in de laat­ste lus ook langs het Ro­nald Mc­Do­nald Huis ge­re­den en heeft er een tus­sen­stop ge­maakt. De deelnemers hebben vijf lus­sen ge­fietst, in al­le rich­tin­gen van on­ze re­gio. De start van ie­de­re lus was vanaf het kan­toor in ‘t Har­de. Aalt, Frans, Ger­hard, Chris­tel en Ani­ta heb­ben de vol­le­di­ge 500 kilometer ge­fietst. Al­le an­de­re rij­ders heb­ben deel­ge­no­men aan twee, drie of vier etap­pes.

Een team van be­ge­lei­ders heb­ben de rij­ders voor­zien van eten, drin­ken en goe­de mu­ziek om de been­tjes lek­ker rond te la­ten draai­en. Op de Fa­cebook­pa­gi­na zijn hier di­ver­se film­pjes van te­rug te ­zien. Van­we­ge co­ro­na werd de fiets­tocht dit jaar door al­le teams in hun ei­gen re­gio ge­fietst. De @ho­me edi­tie was voor Team Salverda heel bij­zon­der. Voor al­le deel­ne­mers was het leuk om fa­mi­lie­le­den, vrien­den en col­le­ga’s langs de rou­te te zien.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59