Afbeelding
Aangeleverd

Niels Bosman wil een miljoen mensen helpen aan een beter figuur

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Niels Bosman heeft een duidelijke missie. Voor het jaar 2030 wil hij dat tenminste een miljoen mensen dat figuur hebben dat ze zo graag willen. Bosman is de bedenker van de Makkelijk Afvallen Methode. Hij is van mening dat gewicht verliezen niet moeilijk hoeft te zijn, dat je niet eindeloos hoeft te sporten en dat je zeker geen honger hoeft te lijden als je de strijd aangaat met de kilo’s.

Makkelijk Afvallen is een community geworden

Makkelijk Afvallen is ondertussen een heuse community geworden. De mensen die er deel van uitmaken willen allemaal hetzelfde: gewicht verliezen. Makkelijk Afvallen biedt behalve succesverhalen en tips honderden gratis koolhydraatarme recepten aan, die je helpen om gezond te eten en gewicht te verliezen. Het biedt ook het 50 dagen afvalplan en weekmenu’s. Dat afvalplan werkt uitstekend. Mensen krijgen er echt energie van en zijn in staat om twee kilo per week af te vallen. Bij het afvalplan hoef je niet eens te sporten, leidt je geen honger terwijl de menu’s die aangeboden worden als de lekkerste koolhydraatarme menu’s van Nederland bekend staan. 

Gezond en slank lichaam door goede voeding

Bosman heeft een uitgesproken mening en die visie wordt steeds breder gedeeld. In zijn optiek valt of staat een slank figuur bij goede voeding. Probleem voor veel mensen is echter dat ze niet precies weten wat dan gezonde voeding is. Die kennis opdoen is de eerste stap richting afvallen. Makkelijk Afvallen biedt je alle relevante informatie over gezonde voeding. Met die kennis, zo is Bosman van oordeel, maak je vanzelf wél de juiste keuzes. En die juiste keuzes moeten leiden tot een gezond en mooi lichaam en meer mentale en fysieke energie. Sporten? Neem een stappenteller en zorg dat je de 10.000 stappen haalt. Dat is al voldoende. Dit aantal stappen staat namelijk voor voldoende vet verbranden

Zelfs de trendy fitness goeroes omarmen Intermittent Fasting

Makkelijk Afvallen verplaatst zich in de eigen community. Wil je afvallen met behulp van dit platform, dan is van een streng regime geen sprake. Zo heb je het recht op zo nu en dan eens een baaldag, een cheat day. Volgens Bosman is afvallen overigens niet alleen een kwestie van minder eten. Bosman zegt dat het vooral een kwestie is van de juiste voedingsstoffen tot je nemen. Makkelijk Afvallen kan je ook helpen als je gewicht wilt verliezen door Intermittent Fasting. Dit is een vorm van vasten. Intermittent Fasting wordt ondertussen wereldwijd omarmd. Zelfs door de trendy fitness goeroes en gezondheidscoaches.

Lichaam went snel aan je eetpatroon

Vasten kan ook nu op verschillende manieren. Je kunt de dagen opdelen in delen waarin je wel en niet eet, maar je kunt ook een stap verder gaan en de week opdelen in dagen dat je wel en niet eet. Bij Intermittent Fasting draait het dus om wanneer je eet en veel minder wat je eet. Ook deze manier van afvallen is prima te doen, zo oordeelt Bosman. Ook als je dus straks besluit een dag niet te eten. Volgens Bosman went het lichaam er snel aan als je langere tijd niet eet. Afvallen is niet moeilijk. Sterker nog; het is gewoon makkelijk. 

Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden