Crowd & Landstede
Crowd & Landstede Crowdmedia

Crowdmedia wint aanbesteding Landstede Groep

Ingezonden Ingezonden

Zwolle, 13 juli 2021 - In juli won het Zwolse contentmarketingbureau Crowdmedia in de aanbesteding van Landstede Groep het perceel voor online dienstverlening na een uitgebreide pitch. De komende twee jaar is Crowdmedia weer verantwoordelijk voor de advisering, inkoop en uitvoering van de online mediacampagnes en terugkoppeling van resultaten in rapportages en adviezen.

Next steps.

Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “We zijn blij dat we de samenwerking met Landstede Groep kunnen voortzetten. Dit is een mooie kans om verder te gaan met alle inzichten en learnings die we de laatste tijd hebben opgepikt. We kijken ernaar uit om deze volgende stap te zetten met Landstede Groep. Op naar nog meer mooie resultaten!”

Online dienstverlening.

Voor de online dienstverlening zocht Landstede Groep een bureau met kennis van het onderwijs, het bijbehorende, snel veranderende medialandschap en het gedrag van jongeren. Crowdmedia is bekend met het onderwijs en de uiteenlopende doelgroepen van Landstede Groep. Ook volgt het bedrijf de ontwikkelingen in het medialandschap én trends onder jongeren op de voet. Zo adverteert Crowdmedia sinds een aantal maanden op TikTok, om zo dicht mogelijk op de belevingswereld van jongeren aan te sluiten. Deze kennis en kunde worden benut in de aankomende campagnes van Landstede.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11