Afbeelding
Foto: Eigen foto

Harley Davidson Club Zwolle organiseert zesde swapmeet

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - De Harley Davidson Club Zwolle heeft voor zaterdag 3 oktober de zesde editie van haar Swapmeet georganiseerd. Ook dit jaar is er bij het clubhuis aan de Peterskampweg weer de ruimte voor 24 kramen om onderdelen, T-shirts, stickers, motoren en mooie verhalen aan te bieden. 

Tijdens de Swapmeet worden er van de barbecue en de rokerij weer de lekkerste hamburgers en de fijnste gerookte zalm geserveerd. Voor wie zich wil aanmelden als standhouder om spullen te komen verkopen staat hieronder alle informatie.

Welkom
Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen aanbieders hun motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en choppers, brattstyle’s en customs zijn welkom op de kramen. Het grootste deel van de Swapmeet wordt buiten het clubhuis worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog het een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van vier meter met zeil beschikbaar. Wie wat minder aanbod heeft, kan ook een halve kraam (twee meter) huren.

Delen
De HDC-club rekent 20 euro voor een kraam van vier meter met zeil. Het zijn dezelfde kramen als de voorgaande jaren. Wie twee meter huurt, deelt de kraam met iemand anders. Net als vorig jaar zorgt de organisatie voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils. Ook is er weer een kleine bikeshow in het clubhuis. “Nog steeds geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek’n”, aldus de motorclub. Wie een interessante motorfiets heeft die niet op de bijeenkomst zou misstaan, dan hoort de organisatie het graag en is de eigenaar welkom om deze te showen.

Aanmelden voor de Swapmeet en/of Bikeshow kan via swapmeet@bigvtwins-zwolle.com.