Afbeelding
Google

Vocaalanden: samen zingen geeft energie

Algemeen

Veel verenigingen werden de voorbije anderhalf jaar bijkans verlamd, maar zelfs zangverenigingen komen nu weer tot leven. Was er aanvankelijk reden om samen zingen stil te leggen, inmiddels lijkt samen zingen juist helend te werken. Immers, Covidpatiënten met langdurige klachten lijken baat te hebben bij uitgerekend adem- én zangoefeninen. En zo kan ook ‘t koor Vocaalanden in Zwolle weer aan de slag met koorrepetities. Het eerste treffen na vele maanden staat gepland voor woensdagmorgen 1 september.

Een week later is de eerste heuse repetitie en weer een week later, op woensdag 15 september, zijn voor het eerst ook geïnteresseerden om lid te worden welkom bij de repetitie van Vocaalanden in het Rode Kruisgebouw aan de Brahmsstraat 5 in de Zwolse wijk Holtenbroek. Het repertoire van ‘t koor Vocaalanden is bijzonder gevarieerd en grotendeels toegespitst op aanstekelijke liedjes van weleer.

Hebt u belangstelling om eens een repetitie van Vocaalanden – steevast op de woensdagmorgen, aanvang 10.00 uur – mee te maken, kom dan op 15 september naar de repetitieruimte in het Rode Kruisgebouw. Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met secretaris Willy Jonkman, telefoon (038) 454 13 00 of per mail: w.jonkman7@kpnplanet.nl.