Afbeelding
Aangeleverd

Hierom is polsbandjes bedrukken een goed idee

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ben je van plan om een geweldig evenement in Zwolle te organiseren? Tickets en polsbandjes zijn de twee populairste manieren om de toegang van bezoekers tot je evenement te volgen. Maar welke moet je kiezen? Over het algemeen zul je kiezen voor de tickets, puur al doordat de standaard manier is om dit te doen. Toch betekent dit niet dat het daadwerkelijk de beste optie is. In sommige gevallen is polsbandjes bedrukken namelijk toch wel degelijk beter, wat te maken heeft met de onderstaande redenen. 

Polsbandjes bedrukken voor branding 

Wij mensen houden ervan om de dingen die ons herinneren aan bepaalde gebeurtenissen te bewaren. Dit is ook het geval als we naar een festival zijn geweest en hier een polsbandje hebben gekregen. Je kent immers wel die mensen die tientallen polsbandjes van diverse festivals zo lang mogelijk om hun pols dragen. Daarnaast bewaart ook nog eens 77 procent van de mensen die theatervoorstellingen bijwonen hun boekjes, die je dus niet eens kunt dragen. De kans is daarom groot dat de polsbandjes door nog meer mensen bewaard worden, wat goed is voor de branding van je festival. Ook als bedrijf kun je hiervan profiteren.

Polsbandjes bedrukken voor beveiliging

Als je een groot evenement organiseert, is het goed om te weten dat de beveiliging hiervan nogal hectisch kan zijn. Mensen kunnen snel een evenementenpoort overspoelen en dingen kunnen uit de hand lopen. Met polsbandjes weet de beveiliging precies wie waar hoort. Dit heeft een heleboel voordelen. Als een kind vermist wordt, kan de beveiliging het identificeren aan de hand van een bepaalde kleur polsbandje. Als iemand drinkt die minderjarig is, kan de beveiliging aan zijn polsbandje zien of hij 18 jaar of ouder is. Met een polsbandje met een kleurcode kan je beveiligingsteam dus snel mensen identificeren.

Polsbandjes bedrukken voor snelle toegang

Zowel tickets als polsbandjes moeten worden gecontroleerd. Het verschil zit hem in hoe snel je ze kunt controleren. Bij kaartjes moet iemand zijn portemonnee tevoorschijn halen of in zijn zakken kijken, het kaartje eruit halen en het aan iemand overhandigen die het vervolgens moet controleren en inspecteren voordat de bezoeker toegang krijgt tot het festivalterrein. Bij polsbandjes bedrukken kan dit een stuk sneller gedaan worden, wat al helemaal het geval is als er een RFID chip in zit. Hierdoor zullen de wachttijden niet al te lang zijn en worden de rijen ook niet eindeloos bij de toegangspoorten.

Polsbandjes bedrukken voor gemakkelijke identificatie

Als je festival een VIP-club, alcoholische dranken of specifieke ledengedeelten heeft, kunnen polsbandjes je tijd besparen bij het controleren van elke gast. Dit komt doordat de bezoekers zo eenvoudig geïdentificeerd kunnen worden, wat al aangegeven werd bij de beveiliging. Toch gaan de voordelen hiervan veel verder dan alleen maar de beveiliging. Kun je deze persoon backstage laten? Check het polsbandje! Zijn ze een VIP? Check het polsbandje! Mogen ze alcohol drinken? Check het polsbandje! Polsbandjes bedrukken met verschillende kleuren zorgt er dus voor dat de identificatie van de bezoekers van je festival een stuk gemakkelijker wordt. 

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13