Afbeelding
Aangeleverd

Pedro delamigo laat nightskaters swingen

Rondje Swolle

Komende vrijdag de 2e editie 2021 van Night Skate Zwolle met vertrek om 19.30 uur vanuit Park de Wezenlanden. Het evenement heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en dat is mede te danken aan DJ Pedro Delamigo. 

De Zwolse DJ is vanaf het begin bij dit evenement betrokken. “Inmiddels mijn derde jaar dat ik Night Skate van muzikale klanken voorzie. Eerst maakten ze gebruik van een muziekbox op wielen maar samen met de organisatie hebben we het concept met een dj bedacht. Dat valt bij de deelnemers zo goed dat wij het concept ieder jaar aan het verbeteren zijn. Zeg nou zelf, wie wil er niet op zo’n podium staat?” 

Night Skate houdt zich aan de voorgeschreven coronaregels en mocht je wel willen deelnemen maar niet over skates en helmen beschikt, geen nood, het bedrijf Lindenholz is aanwezig die jou deze middelen in bruikleen kan verstrekken. Inschrijven is verplicht en kan via www.nightskatezwolle.nl/inschrijven . Wij wensen alle deelnemers een prettige tocht, mooi avondrood en heerlijke muziek.

(door Peter de Jong)

Nick de Vries