Afbeelding
Foto: Eigen foto

Park de Hogenkamp vormt decor voor festival Zwetsen & Kletsen

Cultuur

ZWOLLE - Drie oud-collega’s ervoor hebben juist nu een nieuw Zwols festival georganiseerd in Park de Hogenkamp in Dieze Oost.

Op zaterdag 18 en zondag 19 september houdt Stichting Wildebras haar eerste editie van Festival Zwetsen & Kletsen. “Tijdens deze eerste editie willen we ons op de kaart zetten”, zegt Frank Groenewegen, voorzitter van Stichting Wildebras. “We hebben geïnvesteerd in een kleurrijk en veelzijdig programma aanbod.”

Podia

Het festival kent twee muziekpodia waar meer dan twintig, hoofdzakelijk Zwolse, artiesten optreden. Een aantal komt uit de kraamkamer van Hedon. Ook is er ‘s middags veel te doen voor kinderen, van poppenkasttheater tot het bouwen van zeepkisten. Zwollenaren met groene vingers kunnen hun hart ophalen tijdens de stekjesruilmarkt. Verder is er een vintagemarkt en zijn er diverse foodtrucks en brouwers van speciaalbier aanwezig. 

Tickets

Entreetickets zijn verkrijgbaar via www.zwetsenenkletsen.nl . Ook het volledige programma staat online. Tickets kosten 2,75 euro, waarvoor bezoekers in ruil bij binnenkomst een consumptiemunt krijgen.