Afbeelding
Foto: Janita van Eeden

Met een beperking zaalvoetballen in zo’n supermooi (Gait Rigter) tenue?

Partnerbijdrages

Het team Gait Rigter speelt binnenkort in de nieuwe WRZV-hallen haar eerste wedstrijd van het seizoen. Nieuwe spelers zijn welkom om mee te voetballen. Wie interesse heeft, een proeftraining wil meedraaien of eerst meer informatie wil, kan mailen naar gvoetbalzwolle@wrzvdeboog.com.

De spelers van team Gait Rigter presenteerden afgelopen zaterdag het nieuwe tenue. Met trots poseren ook Gait, Adri-Jan en Gerjo Rigter bij hen. Vanaf 9 september neemt WRZV de Boog de nieuwe hallen in gebruik. Janita van Eeden, verantwoordelijk voor de PR in het bestuur, adviseert iedereen om zich te abonneren op de Facebookpagina WRZV de Boog (https://www.facebook.com/WRZV-De-Boog-111366894371405) waarop onder meer nieuws, leuke foto’s en filmpjes zijn te zijn over de vereniging én de nieuwe hal.

Plezier

WRZV de Boog is een zaalvoetbalvereniging voor spelers/speelsters met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Wie wil meedoen, hoeft niet goed te zijn. Voor elk niveau is er namelijk een passend team. Er zijn tevens verschillende leeftijdscategorieën en plezier staat bovenaan.

Vrijwilligers

Hoe leuk is het om een team te coachen? “Nou, heel leuk”, zegt coach Ruud Schutte van de Gait Rigter Boys. WRZV de Boog zoekt die, als ook andere vrijwilligers. Wie interesse heeft, kan mailen naar gvoetbalzwolle@wrzvdeboog.com.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30