Afbeelding
Foto: Menno Ridderhof

Nysingh advocaten en notarissen Zwolle verhuist naar Zwolle Trade Center

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Zwolse vestiging van Nysingh advocaten en notarissen is sinds 1 september gehuisvest op het Business Park Zwolle. Met deze verhuizing, van de Burgemeester Roelenweg 11 naar de Grote Voort 219C, versterkt Nysingh haar groeiambitie waarin samenwerken het speerpunt is. 

Bij de afwerking en inrichting van het kantoor is veelal gekozen voor duurzame oplossingen en zijn er keuzes gemaakt die een gezond klimaat voor de werknemers ondersteunen. Gertjan Lubbers, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh: “De keuze voor de achttiende en negentiende etage van het Zwolle Trade Center heeft te maken met de vernieuwde positionering. De geformuleerde groeistrategie betekent dat wij in de door ons gekozen marktsectoren tot de top drie van beste juridische dienstverleners van Nederland willen horen. Daarbij hoort ook een locatie op topniveau die voldoet aan de eisen en wensen van de huidige manier van werken en samenkomen.”

“Nysingh wil groeien. Niet als doel, maar als middel om langdurig een aantrekkelijke werkgever én aantrekkelijke partij voor onze klanten te zijn”, vervolgt Lubbers. “Daarbij hebben we ook lessen getrokken uit de afgelopen Corona periode. Het werk bij Nysingh vereist dat men vaak geconcentreerd en met de nodige privacy kan werken. Daarnaast was het ook nadrukkelijk de wens dat de inrichting ontmoeting én samenwerking zou stimuleren. Tussen de besloten werkplekken zijn daarom ‘pleinen’ gecreëerd waar men collega’s kan ontmoeten en waar men kan overleggen. Het pronkstuk in het ontwerp is het lunch-werkcafé dat het samenwerken en elkaar ontmoeten optimaal ondersteunt. De ruimte is direct verbonden met de ontvangsthal waardoor cliënten ook een gevoel van ‘zakelijk thuiskomen’ ervaren. Precies hetgeen wat Nysingh wil overbrengen, aan zowel cliënten als de eigen werknemers.”

Full service
Nysingh is een full service kantoor met meer dan 110 advocaten en notarissen. Zij voelen zich thuis bij de organisaties die Nederland vormen: ondernemingen, overheid en zorg- en onderwijsinstellingen. Lubbers: “We kennen de weg in deze sectoren, waar vooruit de richting is. Vanuit onze brede ervaring en met specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer. Juridische vraagstukken blijven zelden beperkt tot één rechtsgebied. Daarom werken onze juridische professionals, waar het belang van onze cliënten dat vraagt, nauw samen in integrale teams. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen. Nysingh.

Zie voor meer informatie www.nysingh.nl, ‘Thuis in jouw wereld’.