Panna! Sterrenteamdag
Panna! Sterrenteamdag Foto: Remko Kool

PANNA! Sterrenteamdag bij WVF

Sport

AMATEURVOETBAL 

Met een zogenaamde PANNA! Sterrenteamdag geeft WVF kinderen van zeven tot en met dertien jaar op maandag 18 oktober de kans om te ruiken aan het leven als profvoetballer.

Het wordt een leerzame, maar vooral leuke voetbaldag op sportpark De Weide Steen in Westenholte. Plezier staat centraal en daarnaast maken deelnemers kans om geselecteerd te worden voor één van de PANNA! Sterrenteams. Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2021 verschillende PANNA! Sterrenteamdagen georganiseerd.

Aan het einde van de dag worden jongens en meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd voor de finaledag. Tijdens deze finaledag krijgen geselecteerde voetballers uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen. Die teams worden getraind door international Kika van Es, en voormalig profs Ruben Schaken en Richard Knopper. Ook zullen die ploegen het hele seizoen worden gevolgd door jeugd-voetbalmagazine PANNA!. 

Een jaar geleden was er een PANNA! Sterrenteamdag bij CSV ‘28, maar de spelers (voornamelijk van CSV ‘28 en een enkeling van Be Quick ‘28) die waren uitgenodigd voor de finaledag zagen deze in rook opgaan. “Vorig jaar kon door corona de finaledag niet doorgaan, waardoor de finalisten van vorig jaar aan de finaledag van dit jaar deel mogen nemen” vertelt Tim Gout van PANNA!.

Op maandag 18 oktober is er een PANNA Sterrenteamdag bij WVF.
Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50