Voordat de pandemie uitbrak en alles nog normaal was: So What's Next in 2019. De aanstaande editie vindt op 29, 30 en 31 oktober plaats. (Foto: Max Kneefel).
Voordat de pandemie uitbrak en alles nog normaal was: So What's Next in 2019. De aanstaande editie vindt op 29, 30 en 31 oktober plaats. (Foto: Max Kneefel).

Gevarieerde programmering op festival So What’s Next?

Algemeen

EINDHOVEN - So What’s Next? brengt op 29, 30 en 31 oktober voor het negende jaar op rij een trits met jazz & beyond acts naar Muziekgebouw Eindhoven. Jazz is het vertrekpunt, maar zeker niet het enige referentiekader. Het wordt een driedaags festival met verscheidene concerten van jazzartiesten van het nieuwe millennium. Er zijn zo’n zeventig optredens.

Eerder werd een gedeelte van het programma al aangekondigd: José James laat zijn beste werk horen onder begeleiding van het Metropole Orkest, met aan hun zijde Gaidaa en Nana Adjoa. In datzelfde weekend staat één van de meest getalenteerde artiesten die de Londense jazz scene de laatste tijd heeft voortgebracht op het programma: Emma-Jean Thackray. Ook Joel Ross, Naia Izumi en Jake Sherman zijn toegevoegd aan het programma.

Het programma wordt speciaal voor So What’s Next? samengesteld met een hele bijzondere line-up aan artiesten. Een hele keur: ook Bram Stadhouders, Nils Petter Molvaer, Jan Bang & Dominique Vleeshouwers, The NYChillharmonic, Genevieve Artadi & Chris Fishman, Nduduzo Makhathini en Neue Grafik Ensemble maken hun opwachting. Alle informatie onlne:

sowhatsnext.nl/programma

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18