Afbeelding
Foto: Christ Clijsen (© Twycer / www.twycer.nl)

Kaartverkoop Parktheater start 1 juli

· leestijd 1 minuut Algemeen

Eindhoven - Het najaarsprogramma met de voorstellingen van september tot en met november van Parktheater Eindhoven gaat op donderdag 1 juli om 10.00 in verkoop. Op het programma staan zo’n 100 voorstellingen. Van cabaret, dans en jeugd tot spellen en proeverijen. 

Te zien zijn onder meer: Dolf Jansen, Nienke Plas, ITA (Internationaal Theater Amsterdam), Efteling Theaterproducties, Introdans, Shirma Rouse, Opera Zuid en vele anderen. Een deel van de voorstellingen zijn doorgeplaatst van vorig seizoen, deze konden destijds niet doorgaan in verband met de coronasluiting.

Anders dan anders

Dit theaterseizoen gaat het anders dan het publiek van het Parktheater is gewend. Voorstellingen worden niet in één keer aangekondigd en verkocht, maar op verschillende momenten voor telkens een paar maanden vooruit. In juni is de eerste aankondiging met de voorstellingen die te zien zijn in september, oktober en november 2021.

Tips van de programmeurs

Programmeurs Iselle Claassens en Bram Jacobs tippen alvast een aantal voorstellingen die te zien zijn in het najaar: Helden van het Zuiden, met Bjorn van der Doelen, Frank Lammers en Anneke van Giersbergen. Wie heeft mijn vader vermoord van ITA, naar het boek van de literaire sensatie Édouard Louis. Boys Won’t Be Boys van Rikkert van Huisstede over mannelijkheid. Breakin’ Convention, het baanbrekende hiphopfestival uit London komt voor het eerst naar Nederland. De Warme Winkel brengt een Ode aan de ironie en het Australische circusgezelschap Gravity & Other Myths komt weer naar het Parktheater met de show Out of Chaos.

Coronaproof

In verband met de nog steeds geldende coronamaatregelen zijn veel voorstellingen geplaceerd op anderhalve meter afstand. Er kunnen dus minder bezoekers in de zaal en zijn er voor de meeste voorstellingen minder kaarten verkrijgbaar. Ook is er een aantal maatregelen genomen in het gebouw, zodat een bezoek veilig en ontspannen verloopt. Bezoekers hoeven zich voor het theaterbezoek niet te laten testen en het is ook niet nodig een vaccinatiebewijs te tonen.

De kaartverkoop start 1 juli om 09.30 uur. Het najaarsprogramma van het Parktheater is te bekijken op:

www.parktheater.nl

Afbeelding
Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden