Afbeelding

Nieuw Bij Bodylifeplan Meten is weten

Ingezonden Ingezonden

Meten is weten bij Bodylifeplan

Nu nóg doelgerichter werken aan je gezondheid bij Bodylifeplan! Sinds kort beschikt de kleinschalige bewegingsstudio over een nieuw apparaat dat inzicht geeft in lichaamssamenstelling.     
“De aanschaf van dit meetapparaat is een waardevolle aanvulling op de kwaliteit en service die we al jaren bieden”, vertelt Marian van Ast, eigenaresse van Bodylifeplan. “Je gewicht en je BMI zeggen natuurlijk iets, maar niet alles over je gezondheid”. De InBody zoomt in op lichaamssamenstelling: wat is het percentage vet, beenderen, vocht en spieren in je lichaam. In 1 minuut tijd analyseert het apparaat onder andere vet- en spiermassa, hoeveelheid visceraal vet (vet rondom organen).
“Meten is weten, met de InBody-analyse kan ik nog nauwkeuriger de mensen begeleiden, trainingsprogramma’s nog persoonlijker toespitsen. Voor de klant is het motiverend om op basis van objectieve gegevens naar een tastbaar doel toe te werken en meer inzicht te krijgen in de persoonlijke voortgang”, licht Marian toe. “Bij Bodylifeplan zijn we voortdurend bezig met de ontwikkelingen rondom gezondheid en leefstijl, de nieuwe aanwinst past hier uitstekend in. Ook als je geen klant bent bij Bodylifeplan ben je van harte welkom om bij ons een InBody-analyse te laten maken.”     

Meer informatie bij het team van Bodylifeplan, Van Karnebeekstraat 46, Zwolle, 038-4233710 www.bodylifeplan.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden