Zomerse evenementen van Saeed en De Enk

Algemeen

Zwolle - Sinds Saeed huist bij de Enk en er een samenwerking is gestart, komen daar mooie dingen uit! Niet alleen lekker eten wat wordt gekookt door Dima’s Kitchen, maar ook een aantal toffe evenementen deze zomer!

Het eerste evenement is op 10 juli om 18.00 uur! Dan gaat Elisabeth van CurAfrica een Afrikaanse avond verzorgen met een heerlijk buffet en muziek. Als jij al maanden zit te wachten tot je eindelijk eens Afrikaans uit eten kunt, dan is dit je kans!

Op 7 augustus om 18.00 uur is het de beurt aan Nana’s, een Marokkaans restaurant in wording. De dames van Nana’s verzorgen een heerlijk 3-gangen diner met traditionele Marokkaanse gerechten.

Een heuse Streetfoodmarkt wordt gehouden op 28 augustus van 12.00 uur - 19.00 uur. Streetfood uit maar liefst acht verschillende landen zijn te proeven. Geniet van deze gerechtjes en waan je even aan de andere kant van de wereld.

Test je wereldkennis en ontmoet nieuwe mensen tijdens de multiculti pubquiz op 10 september om 20.00 uur. Kom gezellig met je vrienden! De groepjes worden wel gemixt dus aan het eind van de avond ben je een internationale vriendenkring en misschien ook wel de hoofdprijs rijker.

De plekken zijn beperkt, maar je kunt je nu al aanmelden via www.saeedzwolle.nl/agenda

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30