Afbeelding

Zwolse clubs verlengen deal met Heineken

Algemeen

Zwolle - Zwolse (voetbal)verenigingen en wijkcentra hebben met brouwer Heineken nieuwe inkoopafspraken voor de bierplas gemaakt voor de komende jaren.

De Inkoop Combinatie Zwolle (ICZ) behartigt al meer dan twintig jaar de inkoop van bier en voedsel voor met name de voetbalverenigingen, maar ook andere verenigingen, en wijkcentra in Zwolle. “De lopende deal met Heineken is opengebroken en gecontinueerd voor de komende jaren”, meldt een woordvoerder van ICZ. “We hebben onze samenwerking hierbij voortgezet mede door de coulance tijdens de lock-down periodes waarin onze brouwerij ruimhartig is geweest met het terugnemen van voorraden en deze te crediteren. Deze brouwerij is voor ons een hele goede betrouwbare partner gebleken in de afgelopen jaren.”

Het bestuur van de ICZ bestaat uit vrijwilligers vanuit de aangesloten verenigingen. Inmiddels is sinds 2018 het bestuur in samenstelling verjongd en biedt ICZ naast de inkoop van bier en voedsel veel voordelen via producenten voor de aangesloten verenigingen. “Het grote voordeel halen we uit het gezamenlijke volume wat we afnemen.”

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden