Afbeelding

Zwolse clubs verlengen deal met Heineken

Algemeen

Zwolle - Zwolse (voetbal)verenigingen en wijkcentra hebben met brouwer Heineken nieuwe inkoopafspraken voor de bierplas gemaakt voor de komende jaren.

De Inkoop Combinatie Zwolle (ICZ) behartigt al meer dan twintig jaar de inkoop van bier en voedsel voor met name de voetbalverenigingen, maar ook andere verenigingen, en wijkcentra in Zwolle. “De lopende deal met Heineken is opengebroken en gecontinueerd voor de komende jaren”, meldt een woordvoerder van ICZ. “We hebben onze samenwerking hierbij voortgezet mede door de coulance tijdens de lock-down periodes waarin onze brouwerij ruimhartig is geweest met het terugnemen van voorraden en deze te crediteren. Deze brouwerij is voor ons een hele goede betrouwbare partner gebleken in de afgelopen jaren.”

Het bestuur van de ICZ bestaat uit vrijwilligers vanuit de aangesloten verenigingen. Inmiddels is sinds 2018 het bestuur in samenstelling verjongd en biedt ICZ naast de inkoop van bier en voedsel veel voordelen via producenten voor de aangesloten verenigingen. “Het grote voordeel halen we uit het gezamenlijke volume wat we afnemen.”

Afbeelding
Protest voor loonsverhoging in primair- en voorgezet onderwijs bij Gymnasium Celeanum Algemeen 26 mei, 17:49
Afbeelding
BOEi neemt drie gebouwen van voormalige IJsselcentrale Harculo over van ENGIE Algemeen 26 mei, 15:32
Afbeelding
Zonneplan Stagebedrijf van het jaar 2023 Algemeen 26 mei, 13:45