Afbeelding

Zwolse clubs verlengen deal met Heineken

Algemeen

Zwolle - Zwolse (voetbal)verenigingen en wijkcentra hebben met brouwer Heineken nieuwe inkoopafspraken voor de bierplas gemaakt voor de komende jaren.

De Inkoop Combinatie Zwolle (ICZ) behartigt al meer dan twintig jaar de inkoop van bier en voedsel voor met name de voetbalverenigingen, maar ook andere verenigingen, en wijkcentra in Zwolle. “De lopende deal met Heineken is opengebroken en gecontinueerd voor de komende jaren”, meldt een woordvoerder van ICZ. “We hebben onze samenwerking hierbij voortgezet mede door de coulance tijdens de lock-down periodes waarin onze brouwerij ruimhartig is geweest met het terugnemen van voorraden en deze te crediteren. Deze brouwerij is voor ons een hele goede betrouwbare partner gebleken in de afgelopen jaren.”

Het bestuur van de ICZ bestaat uit vrijwilligers vanuit de aangesloten verenigingen. Inmiddels is sinds 2018 het bestuur in samenstelling verjongd en biedt ICZ naast de inkoop van bier en voedsel veel voordelen via producenten voor de aangesloten verenigingen. “Het grote voordeel halen we uit het gezamenlijke volume wat we afnemen.”

Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 20 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 22 uur geleden