Financiële bijdrage De Gasthuizen aanvragen vóór 1 mei

Algemeen

Zwolle - Verenigingen, clubs, groepsverbanden, burgerinitiatieven en particulieren met creatieve ideeën om het leven van senioren leuker, gezelliger, makkelijker of beter te maken kunnen een financiële bijdrage aanvragen bij het Zwolse fonds De Gasthuizen. 

Initiatiefnemers kunnen hun ideeën insturen tot 1 mei. Daarna is er weer een toekenningsronde in oktober. De financiële hulp is voor organisaties en particuliere initiatieven voor senioren die zelf niet voldoende budget hebben om hun plannen te realiseren.

De Gasthuizen geeft niet ieder initiatief dat krap bij kas zit geld. Allereerst zoekt dit fonds naar initiatieven die echt een verschil maken voor Zwolse senioren. Ook vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het initiatief iets toevoegt aan wat er allemaal al in Zwolle is. Een compleet nieuw idee of iets dat nog nooit eerder is vertoond, is erg welkom. Verder vindt De Gasthuizen het belangrijk dat het project of de activiteit vanuit liefdadigheid, maatschappelijke betrokkenheid of een goed doel ontstaat. Partijen die er winst mee maken komen niet in aanmerking. 

Ga naar www.degasthuizen.nl/spelregels. Doe een aanvraag vóór 1 mei Op 1 mei beoordeelt het bestuur van De Gasthuizen weer nieuwe aanvragen. Ga naar www.degasthuizen.nl/aanvraag . 

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54