Afbeelding
aangeboden door www.in1keervca.nl

VCA cursus in Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op de werkvloer zit een ongeluk ook in een klein hoekje. Vooral bij bedrijven waar veel handwerk wordt uitgevoerd zijn er veiligheidsrisico’s. Om ervoor te zorgen dat de werknemers op de hoogte zijn van deze risico’s is er de VCA. Dit is de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Deze lijst bevat alle belangrijke informatie over veilig en gezond werken én hoe u milieubewust te werk kan gaan.

Wat is het nut van een VCA cursus?

Wanneer een werknemer een VCA certificaat heeft, laat hij hiermee zien dat hij op de hoogte is van veiligheid- en gezondheidsrisico’s op de werkvloer. Ook weet hij hoe hij hier het beste mee om kan gaan zodat de risico’s zo klein mogelijk worden. Daarnaast weten werknemers met een VCA diploma hoe zij het meest milieubewust te werk kunnen gaan. Om dit VCA certificaat te halen moet een werknemer slagen voor een VCA examen. Het VCA examen kan een pittig examen zien, hierbij kan een VCA cursus helpen.

Een VCA cursus is een dagcursus waarin een ervaren instructeur in één dag de belangrijkste aspecten van VCA uitlegt. De dagcursus sluit nauw aan op het type VCA certificaat dat de werknemer wil halen. Tijdens de cursus is er gelegenheid voor vragen en zal de instructeur ervoor zorgen dat alle kandidaten voldoende kennis krijgen om het examen te halen. De instructeur maakt samen met de kandidaten enkele proefexamen en geeft handige tips voor het echte examen.

De VCA dagcursus begint in de ochtend en eindigt rond het einde van de middag. Na deze cursus kan u gelijk het examen maken, zo zit alles wat u net heeft geleerd nog vers in uw geheugen. 

VCA cursus volgen in Zwolle

Er wordt regelmatig een dagcursus in Zwolle gegeven door gespecialiseerde instructeurs. Zwolle is een prettige locatie voor een VCA cursus vanwege de bereikbaarheid vanuit de omliggende plaatsen. De locatie, het ontmoetingscentrum ‘Het Anker’, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Het Anker in Zwolle is hierdoor een perfecte locatie voor een dagcursus. 

Wilt u graag een dagcursus VCA boeken voor uzelf of uw medewerkers? Lees dan snel verder op de volgende pagina, hier vindt u het huidige aanbod voor een VCA cursus in Zwolle. De dagcursussen zijn altijd inclusief lunch en koffie of thee, ideaal om in één dag meester te worden in de stof rondom de VCA.