Afbeelding

Na danszomeravonden start Debka weer met lessen

Algemeen

Zwolle - De afgelopen zomermaanden heeft de Zwolse vereniging Debka Internationaal dansen buiten in Dalfsen wat extra dansavonden georganiseerd.

Soms in de stralende zon, soms wat regen maar succesvol was het wel. Klanken uit de Bulgarije, Macedonië, Georgië, Turkije, Israël of een ander land vormden de aanleiding om lekker te dansen in de groep. Op anderhalve meter afstand natuurlijk. In de pauze werd er lekker wat gegeten, gedronken en bijgepraat.

Dansen bij Debka is een combinatie van goede sfeer, inspanning, ontspanning, uitdaging, mooie muziek en plezier. De vereniging zoekt mensen die al lerend mee willen dansen. De reguliere lessen beginnen dinsdag 31 augustus voor de gevorderden in basisschool Het Veldboeket aan de Violierenstraat 42. (Assendorp) of donderdag 2 september voor de beginners en halfgevorderden in basisschool De Toonladder aan de Bachlaan 158-162 (Holtenbroek).

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Titia Hoitsma, 06 - 50528747 of Peter van Beek,  06 - 24683410 of debkazwollemail@gmail.com.  

Zie ook www.debkazwolle.wordpress.com

Afbeelding