Winteractie Spaans voor beginners

Algemeen

Binnenstad - Taaltrainingen Spaans La Caracola start vanaf medio januari met een nieuwe cursus Spaans voor beginners (volwassenen en kinderen). De eerste lessen van de cursus worden online aangeboden vanwege de coronamaatregelen.

De winter is een geschikte periode om een taal te leren. Daarom start La Caracola een winteractie waarin twee personen die zich gezamenlijk inschrijven korting krijgen op het cursusgeld.

Na het afronden van deze cursus kan de cursist in het Spaans met iemand kennis maken, naar de weg vragen, toeristische informatie inwinnen, iets bestellen in een café of restaurant, boodschappen doen, een mening en voorkeur uitdrukken, praten over ervaringen in het heden en nog veel meer. De deelnemers leren Spaans van een ervaren docente uit Barcelona die niet alleen de taal perfect beheerst, maar ook de cultuur en de gebruiken van het land kent.

Taaltrainingen Spaans La Caracola is gevestigd in de binnenstad van Zwolle en kenmerkt zich door de kleinschaligheid van de groepen en de persoonlijke benadering van iedere cursist.

Voor inschrijving of meer informatie: 06 - 43 86 70 28 of bezoek www.lacaracola.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30