Afbeelding

Play Padel Club opent volgende week in Zwolle

Algemeen

Zwolle - Play Padel Club opent maandag 21 december haar deuren in de IJsselhallen. Daarmee is het met 6 indoor banen de grootste Padelclub van Zwolle. 

Om alle Zwollenaren kennis te laten maken met Padel en de nieuwe padelbanen in de IJsselhallen heeft Play Padel Club er voor gekozen om de eerste twee weekenden na de opening de baanhuur gratis te maken. Dit gaat om de weekenden van zaterdag 26 en zondag 27 december en zaterdag 2 en zondag 3 januari. Het boeken van een baan kan eenvoudig via de website van Play Padel Club of de app Playtomic.

Padel is laagdrempelig, sneller, socialer en voller van energie dan andere balsporten. Play Padel club heeft geen lidmaatschap en spelers kunnen spelen wanneer het hen uitkomt.

Meer informatie via clubmanager Diederik Meijntjes: Diederik@playpadel.club of 0644594488

Padel wordt altijd gespeeld in dubbelvorm, in een glazen kooi omheind zorgt padel ervoor dat het sporten sociaal, toegankelijk en interactief is. De afstand tussen spelers is veel kleiner dan bij traditionele sporten, maar zonder contact. Het racket is te vergelijken met een houten beach racket, kleiner en het raakvlak dichter bij de hand, waardoor het makkelijker is om de sport op te pakken (hand-oog coördinatie).