SamenOuderen gaat met artiesten, zoals Henk en Mick, Zwolse ouderen op muzikale wijze een hart onder de riem steken.
SamenOuderen gaat met artiesten, zoals Henk en Mick, Zwolse ouderen op muzikale wijze een hart onder de riem steken.

SamenZwolle: van alledaagse hulp tot Kerstfeest met Zwole artiesten

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle is een stad waar mensen voor elkaar zorgen. Het hele jaar door, maar juist in deze tijd, wil SamenZwolle een helpende hand bieden. Wie wel wat extra hulp kan gebruiken of juist hulp wil aanbieden, kan een mailtje sturen naar info@samenzwolle.nl of bellen met 038 - 750 83 87. Meer informatie? Kijk op www.samenzwolle.nl.

Coronaproof activiteiten

Nu Nederland opnieuw thuis moet blijven om het coronavirus onder controle te krijgen, breekt voor veel ouderen weer een moeilijke tijd aan. SamenOuderen zorgt de komende weken dat ouderen, binnen de mogelijkheden die er zijn, toch gezien en gehoord worden in Zwolle.

Digitale koffiemomenten

SamenOuderen gaat een digitaal koffiemoment organiseren. Via het programma Zoom op de eigen computer, laptop of tablet is er vanaf maandag 28 december weert een online ontmoeting. Zwolse ouderen kunnen vanaf 10.00 uur inloggen om samen koffie te drinken en een praatje te maken. Kijk op www.samenzwolle.nl/digitaal-koffiemoment voor meer informatie. Wie mee wil doen, maar niet precies weet hoe het werkt, kan contact opnemen met de receptie van WijZ Welzijn via 038 -851 57 00, er staan medewerkers klaar om te helpen.

SamenOuderen Kletslijn

Sinds maart zitten de vrijwillige kletsmajoors van de SamenOuderen Kletslijn klaar met een luisterend oor of gewoon een gezellig praatje. De Kletslijn is nog steeds te bereiken van maandag tot en met vrijdag op 088 - 201 12 50. Ook tijdens de kerstdagen is de Kletslijn bereikbaar.

SamenOuderen Kerstactie

SamenOuderen gaat met artiesten Zwolse ouderen op muzikale wijze een hart onder de riem steken. Met Henk en Mick, Lizette van Kuik, Ashley Fernandes en Danish Malikworden opnames gemaakt, die wat via stadzender RTV Focus Zwolle wordt uitgezonden op 25 en 26 december om 14.00 en 20.00 uur. RTV Focus is op tv te vinden via T-mobile kanaal 783, KPN kanaal 1396 en Ziggo kanaal 44.

Het SamenOuderen kerstconcert wordt mogelijk gemaakt door WijZ Welzijn, SamenZwolle, buurtcultuurfonds Stadkamer, RTV Focus en Gina Maria.

Hulp nodig?

Wie hulp kan gebruiken kan een oproep plaatsen op de website van SamenZwolle. Ook wie juist iemand wil helpen kant hier terecht door op een oproep te reageren. Contact via naar info@samenzwolle.nl.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43