Voor een man (51 jaar) zoekt ZwolleDoet! een vrijwilliger die op vrijdagmiddag een voedselpakket wil ophalen bij de Voedselbank
Voor een man (51 jaar) zoekt ZwolleDoet! een vrijwilliger die op vrijdagmiddag een voedselpakket wil ophalen bij de Voedselbank

ZwolleDoet!: van penningmeester in het theater tot stukjes schrijven

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Wie op zoek is naar ondersteuning, iets wil doen voor een ander of informatie zoekt over de mogelijkheden van coronaproof vrijwilligerswerk, kan contact opnemen via info@zwolledoet.nl of 038 - 4225200.

Penningmeester Theater Initiatief Zwolle

Het bestuur van de Stichting Theater Initiatief Zwolle is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Stichting TIZ is een kleinschalig werktheater dat podiumkunst beoefent. Het is een vrijwilligersorganisatie, waarin voorstellingen worden gecreëerd samen met diverse andere cultuuraanbieders.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/penningmeester of 038 - 4225200.

Voedselbankpakket bezorgen

Voor een man (51 jaar) zoekt ZwolleDoet! een vrijwilliger die op vrijdagmiddag een voedselpakket wil ophalen bij de Voedselbank en bij meneer thuis wil afgeven in Diezerpoort. Meneer is hier helaas zelf niet toe instaat vanwege zijn gezondheid en heeft geen netwerk dat hem hierbij kan ondersteunen.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/voedselpakket of 038 - 4225200.

Tekstschrijver Rode Kruis

Rode Kruis Zwolle zoekt iemand met ervaring in het schrijven van artikelen voor social media, nieuwsbrieven en persberichten. De vrijwilliger gaat aan de slag met diverse communicatie werkzaamheden, zoals het schrijven van teksten voor social media, de digitale nieuwsbrief en persberichten.

Daarnaast denkt hij of zij mee over communicatie-uitingen van het Rode Kruis Zwolle en werkt je samen met de rest van het communicatieteam. Een vrijwilligersfunctie met veel vrijheid, enthousiaste collega’s en een kans om je netwerk uit te breiden.

Reageer kan via www.zwolledoet.nl/tekstschrijver of 038 - 4225200.

Maatje gezocht in Zwolle-Zuid

Een lieve bewoonster van verpleeghuis De Oude Mars is op zoek naar wat gezelschap. Iemand die het leuk vindt om een keer in de week samen te wandelen of bijvoorbeeld naar het winkelcentrum in Zwolle-Zuid te gaan. Daarom zoekt ZwolleDoet! een maatje, iemand met humor en het liefst een vrouw.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/maatjezwollezuid of 038 - 4225200.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden