Logo
Logo Communicatiemakers

The College Healthcare gaat verder onder de naam Greatday!

Ingezonden Ingezonden

De krapte op de arbeidsmarkt staat de groei van veel bedrijven in de weg. Deze krapte is ook voelbaar bij sales-, marketing- en medical functies in de gezondheidszorg. Om nog beter aan te sluiten op de behoeften van werkgevers in deze sector gaat The College Healthcare verder onder de naam Greatday. Met deze stap wil het recruitmentbureau in de gezondheidszorg haar positie in de markt verder verstevigen.

‘Onze naam en profilering pasten niet meer bij het hr-bureau dat we vandaag de dag zijn en waar onze opdrachtgevers momenteel behoefte aan hebben’, vertelt Manager en Business Consultant Marjolijn de Hoogh. Per 11 oktober gaat het hr-bureau verder onder de naam Greatday en presenteert het haar nieuwe uitstraling en website.

Gespecialiseerd in recruitment

‘Er is de afgelopen 20 jaar veel veranderd. In de markt en daarmee dus ook binnen onze dienstverlening. Door The College Healthcare en ons platform Healthcarejob.nl samen te voegen tot Greatday kunnen we als hr-bureau gespecialiseerd in recruitment nog beter uitdragen waar we voor staan, linking ambitions in healthcare.’

Door de jarenlange ervaring heeft Greatday een groot netwerk en veel expertise in huis. ‘Het vinden en binden van ambitieuze professionals in de gezondheidszorg is voor de meeste bedrijven een uitdaging. Zeker nu er krapte op de arbeidsmarkt is’, zegt De Hoogh.

Specifieke onderdelen

‘Naast het complete werving- en selectieproces dat we voor opdrachtgevers verzorgen, ondersteunen we daarom ook op specifieke onderdelen binnen recruitment en hr. Denk aan het opstellen van matchprofielen, vacatureteksten of ondersteuning bij sollicitatiegesprekken. Zowel voor functies binnen de commerciële gezondheidszorg als de non-profit gezondheidszorg. Daarmee doen we er alles aan om voor opdrachtgevers de juiste hoogopgeleide professionals te vinden en aan ze te binden.’

De naamswijziging heeft geen verdere gevolgen voor opdrachtgevers en professionals. Zij behouden dezelfde contactpersonen en kunnen rekenen op de expertise die zij gewend zijn. Meer informatie is nu te vinden op www.greatday.nl.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden