Afbeelding
Foto: Eigen foto

Vocal group On-Cue houdt open repetitie

Cultuur

ZWOLLE - Vocal group On-Cue houdt op maandag 25 oktober om 19.45 uur een open repetitie voor potentiële nieuwe leden aan de Rijnlaan 200 in de Aa-landen. 

Tijdens de open avond werkt de zanggroep aan een nieuw nummer. Wie van zingen houdt en het leuk lijkt om dat samen met een groep gezellige mensen te doen, is welkom om te komen kennismaken. Aanmelden kan bij Petra van Dam via p_a_m78@hotmail.com.
On-Cue is een vocal group met zo’n twintig leden onder leiding van dirigente Karlijn Kunnen. Het koor zingt vier- tot zesstemmig en doet dat a capella met ritmebegeleiding of met een pianist. Het repertoire is heel divers: van bekende popsongs tot latin, kleinkunst en jazz classics van bekende artiesten zoals Katy Perry, Michael Bublé, Pentatonix, Stef Bos en Earth, Wind & Fire. Repetities zijn elke maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in OBS De Werkschuit aan de Rijnlaan 200.

Wie eerst meer informatie wil, kan bellen of WhatsAppen met Hetty Hanekamp: 06-124 12 459. Zie voor meer informatie www.on-cue.nl.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden