Mondhygiënist Zelia Dede behandelt een patiënt.
Mondhygiënist Zelia Dede behandelt een patiënt. Eigen foto

Nieuw in Zwolle: Mondzorgpraktijk Dede

Partnerbijdrages

Zwolle - Sinds een maand is aan de Rembrandtlaan 4 Mondzorgpraktijk Dede geopend. Eigenaar is mondhygiënist Zelia Dede uit Zwolle. De praktijk biedt complete zorg voor de mond.

Het contact met de patiënt en mondzorg op maat staan daarbij centraal. “Je moet je op je gemak kunnen voelen,” zegt Zelia. “Ik wil kwalitatief hoogwaardige behandelingen geven, toegespitst op de behoefte van de patiënt. Hierbij heeft mondhygiënist Zelia Dede affiniteit met angstige patiënten en andere bijzondere zorggroepen, bijvoorbeeld ouderen. 

De door Mondzorgpraktijk Dede geboden zorg is breed. Mensen kunnen er terecht met wensen van esthetische aard zoals het bleken van tanden. Maar ook met dringende, medische aandoeningen zoals complicaties met tanden, kiezen of tandvlees.    

Zelia is opgeleid tot mondhygiënist. Na haar in 2002 afgeronde studie Mondhygiëne aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam werkte ze in de algemene tandartspraktijk, de parodontologie praktijk, het Academisch ziekenhuis in Groningen en de vrijgevestigde mondhygiëne praktijk. Daarna volgde ze nog tal van cursussen om haar kennis aan te scherpen. Sinds 2018 is ze zelfstandig mondhygiënist met haar eigen praktijk in Apeldoorn. 

En sinds kort dus ook in haar woonplaats Zwolle. Nieuwe patiënten zijn welkom. “Mensen kunnen zich telefonisch inschrijven, of via e-mail en de website. Even langskomen kan natuurlijk ook.” 

Inschrijven kan voor de tandarts en mondhygiënist, maar ook voor een combinatie. “We vragen dan de gegevens op bij de vorige tandarts en maken een afspraak. We gaan dan uitgebreid kijken en als het nodig is een behandelplan opstellen.”

Mondzorgpraktijk Dede
Rembrandtlaan 4
Zwolle
038 - 853 1026
info@mondhygienistdede.nl of info@mondzorgpraktijkdede.nl
www.mondhygienistdede.nl