Het Zwols Vocaal Ensemble
Het Zwols Vocaal Ensemble Jacob Kroezen

Concert Zwols Vocaal Ensemble samen met Mannes Hofsink op orgel en Esther de Boer op cello met bijzondere composities op 21 november

Ingezonden Ingezonden

Het Zwols Vocaal Ensemble treedt op 21 november 2021 om 15.00 uur op in zalencentrum De Hoofdhof, Kerkweg 26 in Zwolle-Berkum. Mannes Hofsink op orgel en Esther de Boer op cello completeren de prachtige bezetting.

Het Zwols Vocaal Ensemble, opgericht in 1986 door Martien Hovestad, staat onder zijn leiding garant voor een hoge muzikale kwaliteit. Het koor komt nu met een prachtig concert dat helemaal gewijd is aan de tijd van het jaar, een tijd van reflectie en stilstaan bij belangrijke momenten in het leven. 
Het nieuwe programma biedt werken uit het begin van de Middeleeuwen tot de vroeg 20e eeuw, met o.a. De Victoria (O, magnum mysterium), Purcell en Mendelssohn-Bartholdy (Psalm 42).
Dirigent Martien Hovestad heeft in de coronatijd enkele bijzondere composities geschreven waarvan we in dit concert de première mogen beleven.
Een concert om niet snel te vergeten. Kijk ook op de site van het koor!

De toegangsprijs is € 15,00. Bestel  uw kaarten  op www.muziekmeteenplus.nl. U kunt ook een ticket met  een toegangscode à € 7,50 bestellen voor een livestream. Aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar met een toeslag van € 1,00. Bij de entree vindt controle op het coronatoegangsbewijs  plaats.

Houd, i.v.m. de coronamaatregelen de website van Muziek met een plus in de gaten!