Quirijn Snijder
Quirijn Snijder Hans van der Woerd

Informatieavond over vrij leren musiceren bij L’escola

Ingezonden Ingezonden

Bij Gitaarinstituut L’escola in Zwolle vinden op maandag 22 november en op woensdag 24 november tussen 19:30 en 21:30 uur informatieavonden plaats over Vrije Klanken Coaching. Een bijzondere vorm van coaching voor mensen die graag muziek willen maken (thuis, samen met anderen of op het podium), maar zich daarin op enigerlei wijze innerlijk belemmerd voelen. Vrije klanken Coaching wordt door Quirijn Snijder op individuele basis gegeven aan zangers en bijna alle instrumentalisten, en op alle niveaus: amateur, conservatoriumstudent en professioneel. Het doel van een coachtraject is om volledig in je artistieke kracht te komen staan en onbelemmerd te kunnen musiceren. Kijk voor meer informatie en aanmelding voor een vrijblijvende informatieavond op l-escola.nl/aanbod/vrije-klanken-coaching of bel met 038-4234355.

Muziek is buitengewoon belangrijk voor heel veel mensen. Muziek wordt ervaren als een levenselixer waarvan we vitaliteit en positieve energie ontvangen. Muziek geeft troost, hoop, vertrouwen en maakt ons blij. Ieder menselijk gevoel is in de muziek terug te vinden en te ervaren. Niet voor niets wordt muziek gezien als de spiegel van onze ziel!
Zelf muziek maken kan daarom sterk bijdragen aan een positieve zelfbeleving en het uiten van je gevoelens. Maar vaak blijken er hobbels en kuilen in de weg te zitten. En soms is de weg zelfs afgesloten. Je tracht een omweg te vinden, maar helaas zonder succes.
Het kan van grote waarde zijn om te onderzoeken wat je hieraan kunt doen. Wat is er aan de hand en hoe los je dat op?
Vrije Klanken Coaching kan jou helpen met een traject dat mogelijk leidt naar dat schitterend klinkende uitzicht aan de horizon!