Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Berkum1 35+ krijgt nieuwe pakken.

Ingezonden Ingezonden

De voetballers van het 35+-team van Berkum zijn door AFGEMAT en Young Men’s Shop beide uit Zwolle goed verwend met mooie nieuwe pakken. Wij spelen altijd op vrijdagavond de wedstrijden (3 stuks van 20 min.) om de week in Zwolle tegen diverse andere clubs uit Zwolle. Dit gaat buiten de KNVB om en wordt door een aantal mensen goed georganiseerd. Tijdens de wedstrijden moet je soms wachten en koel je snel af. Zo kwam het idee om op zoek te gaan naar sponsoren om pakken te sponseren.

Afgemat geeft persoonlijke, effectieve en vooral leuke trainingen. Ze trainen in kleine groepen van 5 personen bij Zwembad de Vrolijkheid. Daar is een fitnessruimte waar Matthijs de trainingen verzorgt. Nu tijdens COVID worden de trainingen buiten in een tent verzorgt.

Young Men’s Shop is al 45 jaar specialist in mannen kleding.

Wat onderscheidt Young Men’s Shop nou al 45 jaar van de rest? Simpel. Ze weten waar ze over praten en hebben plezier in het vak. En ze zetten alles op alles om jou met een goed gevoel de winkel uit te laten wandelen. Met een pak of outfit die helemaal aansluit op jouw karakter en stijl. Het zit hem namelijk niet in de locatie, de merken of de verlichting van de winkel. Je vindt het in de mensen van Young men’s shop.

Begin dit jaar werd er contact gezocht met beide bedrijven en beide bedrijven stonden er direct open voor om ons te voorzien van de mooie pakken.

Afgemat (Mathijs) en Young Men’s Shop (Simon) beide nogmaals super bedankt.

Namens Berkum1 35+

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37